ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Καφετιέρες - Αξεσουάρ

Καφετιέρες Για Τους Πραγματικούς Λάτρεις Του Καλού Καφέ


Οι καφετιέρες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είναι η απόλαυση και η λαχτάρα, κάθε γνήσιου λάτρη του καφέ! Εδώ μπορείς να ανακαλύψεις προϊόντα που ανταποκρίνονται σε κάθε είδος καφέ, σε κάθε χαρμάνι και σε κάθε απαίτηση.


Από καφετιέρες φίλτρου, καφετιέρες espresso, αλλά και μύλος καφέ, για φρέσκους κόκκους που κάνει όλο το σπίτι να μοσχοβολάει, όλα βρίσκονται εδώ και γίνονται δικά σου σε απίστευτες τιμές!

Κατασκευαστής: H.Koenig Κωδικός Προϊόντος: EXP820
Με την αυτόματη καφετιέρα espresso, από την εταιρία H.Koening, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με το μέγιστο άρωμα. Διαθέτει αντλία πίεσης 15 Bar και σύστημα γρήγορης θέρμανσης με Thermoblock, για να διασφαλίζεται ότι η θερμοκρασία παραμένει στο σωστό επίπεδο για έναν καφέ και επιτρέπει ταυτόχρο..
149,95€ 279,95€
Χωρίς ΦΠΑ:120,93€
Κατασκευαστής: Camry Κωδικός Προϊόντος: CR-4443
Ο ηλεκτρικός μύλος, από την εταιρεία Camry, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κουζίνα. Θα σας βοηθήσει να έχετε μέσα σε λίγο χρόνο έτοιμο φρεσκοκομμένο καφέ, με πλούσιο άρωμα και μοναδική γεύση.Ο μύλος έχει ισχυρή ισχύ 200 W, σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα μεγάλο δοχείο κόκκων του καφέ, χωρητικότητα..
69,95€ 99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:56,41€
Κατασκευαστής: Gem Κωδικός Προϊόντος: BN3296
Ο ηλεκτρικός μύλος, από την εταιρεία GEM, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κουζίνα. Η συμπαγής σχεδίαση του και η υψηλή ποιότητα κατασκευής του, τον καθιστά ανθεκτικό στη χρήση και στην πάροδο του χρόνου. Σχεδιάστηκε για όλους τους κόκκους καφέ και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε εύκολα και γρ..
16,95€ 29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,67€