ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ανταλλακτικά

Κατασκευαστής: Silk'n Κωδικός Προϊόντος: TWRS2PEUS001
Οι ανταλλακτικές κεφαλές, από την εταιρία Silk’n, είναι κατάλληλες για την οδοντόβουρτσα ToothWave. Καθαρίζουν αποτελεσματικά τα δόντια, διατηρώντας τα λευκά και έχουν εύκολη σύνδεση με τη χειρολαβή της οδοντόβουρτσας.Χαρακτηριστικά:Καθαρίζουν αποτελεσματικά τα δόντιαΕύκολη σύνδεση με τη χειρολαβή τ..
29,95€ 29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:29,95€
Οδοντικό Νήμα Stella White SW-FLO Οδοντικό Νήμα Stella White SW-FLO
Νέο -70 %
Κατασκευαστής: Stella White Κωδικός Προϊόντος: SW-FLO
Βελτιώστε τα ούλα και την στοματική υγεία σας σήμερα, με το οδοντικό νήμα Stella white. Προστατεύστε τον εαυτό σας από τη φθορά των δοντιών, την ασθένεια των ούλων και την κακή αναπνοή.Χαρακτηριστικά:Απομακρύνει τα βακτήρια της πλάκας ανάμεσα στα δόντιαΠροστασία από κακή αναπνοήΑφαιρεί τα υπολείμματ..
2,95€ 9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,95€
Κατασκευαστής: SPM Κωδικός Προϊόντος: DYN-OralHeads
Τα ανταλλακτικά βουρτσάκια για οδοντόβουρτσες Oral-Β καθαρίζουν σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια κοινή οδοντόβουρτσα. Φτάνουν έως τα πιο δύσκολα σημεία και αφαιρούν περισσότερη πλάκα από οποιαδήποτε κοινή οδοντόβουρτσα.Είναι συμβατά με τις περισσότερες περιστρεφόμενες οδοντόβουρτσες Oral-B και πε..
13,95€ 29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,95€
Κατασκευαστής: SPM Κωδικός Προϊόντος: DB7450
Τα ανταλλακτικά βουρτσάκια για οδοντόβουρτσες Oral-Β καθαρίζουν σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια κοινή οδοντόβουρτσα. Φτάνουν έως τα πιο δύσκολα σημεία και αφαιρούν περισσότερη πλάκα από οποιαδήποτε κοινή οδοντόβουρτσα.Είναι συμβατά με τις περισσότερες περιστρεφόμενες οδοντόβουρτσες Oral-B και πε..
2,95€ 4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,95€