ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Μαχαίρια

Σετ 8 Μαχαίρια Royalty Line με Βάση Χρώματος Ιnox RL-KSS Σετ 8 Μαχαίρια Royalty Line με Βάση Χρώματος Ιnox RL-KSS
Νέο -50 %
Κατασκευαστής: Royalty Line Κωδικός Προϊόντος: RL-KSS600
Σετ 8 Μαχαίρια Royalty Line με Βάση Χρώματος Ιnox RL-KSS.Το νέο Σετ της Royalty Line αποτελείται από μαχαίρια υψηλής ποιότητας, γιατί η απόλαυση στο μαγείρεμα ξεκινά ήδη από την προετοιμασία του φαγητού. Το σετ διαθέτει μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι με εργονομική λαβή για ακρίβεια στο κόψιμο.Η περι..
24,95€ 49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,95€
Σετ 8 Μαχαίρια Royalty Line με Βάση Χρώματος Κόκκινο RL-KSS
Νέο -50 %
Κατασκευαστής: Royalty Line Κωδικός Προϊόντος: RL-KSS804
Σετ 8 Μαχαίρια Royalty Line με Βάση Χρώματος Κόκκινο RL-KSS.Το νέο Σετ της Royalty Line αποτελείται από μαχαίρια υψηλής ποιότητας, γιατί η απόλαυση στο μαγείρεμα ξεκινά ήδη από την προετοιμασία του φαγητού. Το σετ διαθέτει μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι με εργονομική λαβή για ακρίβεια στο κόψιμο.Η π..
24,95€ 49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,95€
Σετ 8 Μαχαίρια Royalty Line με Βάση Χρώματος Μαύρο RL-KSS Σετ 8 Μαχαίρια Royalty Line με Βάση Χρώματος Μαύρο RL-KSS
Νέο -50 %
Κατασκευαστής: Royalty Line Κωδικός Προϊόντος: RL-KSS700
Σετ 8 Μαχαίρια Royalty Line με Βάση Χρώματος Μαύρο RL-KSS.Το νέο Σετ της Royalty Line αποτελείται από μαχαίρια υψηλής ποιότητας, γιατί η απόλαυση στο μαγείρεμα ξεκινά ήδη από την προετοιμασία του φαγητού. Το σετ διαθέτει μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι με εργονομική λαβή για ακρίβεια στο κόψιμο.Η περ..
24,95€ 49,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,95€
Κατασκευαστής: Smile Κωδικός Προϊόντος: SNS-3
Το σετ αποτελείται από μαχαίρια κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι με αντικολλητικές ιδιότητες, για να διατηρούν την κόψη τους για πολύ καιρό. Τα μαχαίρια έχουν ειδική εργονομική αντιολισθητική λαβή για ακρίβεια στο κόψιμο και μέγιστη εκμετάλλευση όλου του μήκους της λεπίδας, ιδιαίτερο στιλ και εί..
18,95€ 37,95€
Χωρίς ΦΠΑ:18,95€