ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Τηλέφωνα Ντουζ

Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: ASG-154
Η κεφαλή ντους είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και ταιριάζει στη διακόσμηση κάθε μπάνιου. Η επαναστατική τεχνολογία Air Injection που ενσωματώνει, αναμιγνύει νερό με αέρα για να αυξήσει την πίεση του νερού, ακόμη και σε εγκαταστάσεις χαμηλής πίεσης.. Διαθέτει 3 τρόπους ψεκασμού ..
5,95€ 10,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Κατασκευαστής: SPM Κωδικός Προϊόντος: DB5331
Η κεφαλή ντους βροχής, από την εταιρία SPM, είναι εξοπλισμένη με φώτα LED που φωτίζουν το νερό με χρώματα. Η ενέργεια ροής του νερού είναι αρκετή για να διασφαλίσει ότι τα LED ανάβουν. Η κεφαλή του ντους με αλλαγή χρώματος LED λειτουργεί πολύ αθόρυβα και μειώνει την κατανάλωση νερού. Δεν απαιτείται ..
23,95€ 44,95€
Χωρίς ΦΠΑ:23,95€
Κατασκευαστής: SPM Κωδικός Προϊόντος: DB5238
Η κεφαλή ντους, από την εταιρία SPM, είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ABS, με γυαλιστερό φινίρισμα και ταιριάζει στη διακόσμηση κάθε μπάνιου. Η επαναστατική τεχνολογία μικρο-ακροφυσίων κάνει τις οπές εξόδου μικρότερες και πυκνότερες, αυξάνοντας την ταχύτητα της ροής του νερού και την πίεση...
6,95€ 12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,95€
Κατασκευαστής: SPM Κωδικός Προϊόντος: DYN-ShowerHead
Η κεφαλή ντους, από την εταιρία SPM, είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό ABS, με γυαλιστερό φινίρισμα και ταιριάζει στη διακόσμηση κάθε μπάνιου.Η κεφαλή διαθέτει 5 διαφορετικά ακροφύσια ψεκασμού του νερού, από σιλικόνη που βοηθά στη μη συσσώρευση αλάτων, έχει εύκολη τοποθέτηση χωρίς π..
6,95€ 11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,95€