ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Σερβίρισμα

Κατασκευαστής: General Κωδικός Προϊόντος: PEP-129
Η προστατευτική επιφάνεια, εμποδίζει την ανάπτυξη μικροβίων στο ψυγείο και παράλληλα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στα συρτάρια της κουζίνας για να διατηρούνται καθαρά, καθώς και σαν σουπλά την ώρα του φαγητού.Η επιφάνεια κόβεται στο μέγεθος που θέλετε και καθαρίζεται εύκολα με ένα βρεγμένο πανί.Χα..
5,95€ 13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,80€
Κατασκευαστής: InnovaGoods Κωδικός Προϊόντος: V0101188
Το  βοηθητικό τραπέζι, από την εταιρία InnovaGoods, είναι κατασκευασμένο από ξύλο MDF και μέταλλο, με μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό. Πτυσσόμενο, με εύκολη αναδίπλωση και αποθήκευση, είναι ιδανικό για να εργάζεστε στο laptop σας, να γράφετε, να ζωγραφίζετε και να παίρνετε πρωινό στο κρεβάτι ή στ..
19,95€ 39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,95€
Κατασκευαστής: Edenberg Κωδικός Προϊόντος: EB-1443
Το σκεύος, από την εταιρία Edenberg, αποτελείται από πυρίμαχο σκεύος 3.2 Lt με stand και καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι. Στο κάτω μέρος υπάρχει χώρος να τοποθετήσετε 2 κεριά ρεσώ. Είναι ιδανικό για τη διατήρηση του φαγητού στη σωστή θερμοκρασία.Χαρακτηριστικά:Υλικό Κατασκευής: Πυρίμαχο ΓυαλίΥλικό Βάση..
34,95€ 50,95€
Χωρίς ΦΠΑ:34,95€
Κατασκευαστής: Media Wave Κωδικός Προϊόντος: MWS17345
Ο διανεμητής, έχει χωρητικότητα 1.5 Kg και είναι κατάλληλος για δημητριακά, φρούτα, καραμέλες και ζυμαρικά. Είναι κατασκευασμένος από πλαστικό και διαθέτει ένα κουμπί για τη διανομή του περιεχομένου.Χαρακτηριστικά:Μοντ