ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Οδοντιατρικά Εργαλεία

Κατασκευαστής: Stella White Κωδικός Προϊόντος: SW-BBR
Η ξύστρα γλώσσας Breath,από την εταιρία Stella White, ενδείκνυται για την εξουδετέρωση της δυσάρεστης αναπνοής. Επιτυγχάνεται η μηχανική απομάκρυνση των βακτηρίων που συσσωρεύονται στη γλώσσα κι ευθύνονται για την κακοσμία. Αποτέλεσμα που διαρκεί 12 ώρες.Χαρακτηριστικά:Εξουδετέρωση της δυσάρεστης αν..
4,95€ 9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:4,95€
Κατασκευαστής: SPM Κωδικός Προϊόντος: VL3328
Η συσκευή, από την εταιρία SPM, βοηθά στην απομάκρυνση των λεκέδων στα δόντια, στην αποτελεσματική απομάκρυνσης της πέτρας και ταυτόχρονα παρέχει απαλό μασάζ στα ούλα. Διαθέτει ταχύτητα δόνησης έως 30.000 φορές ανά λεπτό με φωτεινή λυχνία LED που βοηθά στην καθαριότητα των δοντιών με ακρίβεια. Περιλ..
19,95€ 39,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,95€
Κατασκευαστής: InnovaGoods Κωδικός Προϊόντος: V0100593
Η συσκευή, από την εταιρία InnovaGoods, λειτουργεί με την πίεση νερού, απομακρύνοντας τα βακτήρια και την πλάκα από τα δόντια σας. Με χωρητικότητα 35 ml νερού ή οποιουδήποτε στοματικού διαλύματος, πατώντας το κουμπί και εκτοξεύοντας η συσκευή το υγρό απομακρύνει αποτελεσματικά την βρωμιά από τα δύσκ..
6,95€ 9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:6,95€
Κατασκευαστής: SPM Κωδικός Προϊόντος: DYN-CordlessFlosser
Η συσκευή καθαρισμού δοντιών από την εταιρεία SPM παρέχει τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για βέλτιστη στοματική υγιεινή με την χρήση του νερού. Εξουδετερώνει την πλάκα και τα υπολείμματα τροφής ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τη γραμμή των ούλων.Διαθέτει 1 στενό ακροφύσιο που μπορεί να φτάσ..
7,95€ 14,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,95€