ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Καφετιέρες Εσπρέσο

Καφετιέρες Εσπρέσο (Espresso): Γίνε Ο Καλύτερος Barista!


Η καφετιέρα για εσπρέσο είναι μια απαραίτητη συσκευή για κάθε γνήσιο λάτρη του espresso, που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο! Γι’ αυτό κι εμείς, έχουμε συγκεντρώσει μια ποιοτική συλλογή από επώνυμες καφετιέρες, που έρχονται με κάψουλες ή χωρίς κάψουλες, για να επιλέξεις αυτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου! Βρες την ιδανική επαγγελματική καφετιέρα και απόκτησέ τη σε χαμηλή τιμή!  

Κατασκευαστής: Cecotec Κωδικός Προϊόντος: CEC-170
Καφετιέρα Power Espresso 20 bar Cecotec CEC-01503.Η Power Espresso 20 bar έρχεται στην κουζίνα σας για να προετοιμάσει όλα τα είδη καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού. Απολαύστε εσπρέσο και καπουτσίνο με το μέγιστο δυνατό άρωμα.Η μεγάλη αντλία πίεσης 20 bar και 850 W ισχύ, προσφέρει αποτέλεσμα επιπέδου ..
79,95€ 199,95€
Χωρίς ΦΠΑ:64,48€
Κατασκευαστής: H.Koenig Κωδικός Προϊόντος: EXP820
Με την αυτόματη καφετιέρα espresso, από την εταιρία H.Koening, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με το μέγιστο άρωμα. Διαθέτει αντλία πίεσης 15 Bar και σύστημα γρήγορης θέρμανσης με Thermoblock, για να διασφαλίζεται ότι η θερμοκρασία παραμένει στο σωστό επίπεδο για έναν καφέ και επιτρέπει ταυτόχρο..
149,95€ 279,95€
Χωρίς ΦΠΑ:149,95€
Κατασκευαστής: Cecotec Κωδικός Προϊόντος: CEC-01558
Με την ημιαυτόματη καφετιέρα espresso Power Instant-ccino 20 Touch Serie Bianca, από την εταιρία Cecotec, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με το μέγιστο άρωμα. Προετοιμάστε και απολαύσετε τους καλύτερους καφέδες, με το πάτημα ενός κουμπιού.Η καφετιέρα διαθέτει τεχνολογία Force Aroma με αντλία πίε..
159,95€ 299,95€
Χωρίς ΦΠΑ:159,95€
Κατασκευαστής: MPM Κωδικός Προϊόντος: MKW-07M
Η καφετιέρα espresso, από την εταιρία MPM, ισχυρή αντλία πίεσης 15 Bar, επιτυγχάνοντας την καλύτερη κρέμα και το μέγιστο άρωμα σε κάθε καφέ. Χάρη στο σύστημα γρήγορης θέρμανσης με Thermoblock (45 sec), διασφαλίζεται ότι η θερμοκρασία παραμένει στο σωστό επίπεδο για έναν καφέ και επιτρέπει ταυτόχρονα..