ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Μύλοι Καφέ

Μύλοι Καφέ Για Επαγγελματική Άλεση Καφέ & Νόστιμο Αποτέλεσμα


Ο μύλος καφέ είναι η ιδανική επιλογή, για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις φρεσκοαλεσμένο καφέ κάθε μέρα, που κάνει όλο το σπίτι να μοσχοβολάει και σου φτιάχνει τη διάθεση! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, βρίσκονται όλοι οι επώνυμοι επαγγελματικοί μύλοι άλεσης για κάθε είδους καφέ, όπως εσπρέσο, αλλά και οι καλύτεροι σύγχρονοι μύλοι, όπως είναι ο ηλεκτρικός μύλος κοπής καφέ, για αξεπέραστη ευκολία και μέγιστη απόλαυση!

Κατασκευαστής: Camry Κωδικός Προϊόντος: CR-4443
Ο ηλεκτρικός μύλος, από την εταιρεία Camry, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κουζίνα. Θα σας βοηθήσει να έχετε μέσα σε λίγο χρόνο έτοιμο φρεσκοκομμένο καφέ, με πλούσιο άρωμα και μοναδική γεύση.Ο μύλος έχει ισχυρή ισχύ 200 W, σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα μεγάλο δοχείο κόκκων του καφέ, χωρητικότητα..
69,95€ 99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:69,95€
Κατασκευαστής: H.Koenig Κωδικός Προϊόντος: GRD830
Ο ηλεκτρικός μύλος, από την εταιρεία H.Koenig, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κουζίνα. Θα σας βοηθήσει να έχετε μέσα σε λίγο χρόνο έτοιμο φρεσκοκομμένο καφέ, με πλούσιο άρωμα και μοναδική γεύση.Ο μύλος έχει ισχυρή ισχύ 130 W, σώμα από αλουμίνιο, ένα μεγάλο δοχείο κόκκων του καφέ, χωρητικότητας 400..
149,95€ 289,95€
Χωρίς ΦΠΑ:149,95€
Κατασκευαστής: MPM Κωδικός Προϊόντος: MMK-05
Ο ηλεκτρικός μύλος, από την Mpm, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κουζίνα. Θα σας βοηθήσει να έχετε μέσα σε λίγο χρόνο έτοιμο φρεσκοκομμένο καφέ, με πλούσιο άρωμα και μοναδική γεύση.Ο μύλος έχει χωρητικότητα 60 g και είναι εξοπλισμένος με λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι, οι οποίες αλέθει σωστά τους κό..
34,95€ 79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:34,95€
Κατασκευαστής: Cecotec Κωδικός Προϊόντος: CEC-04277
Ο ηλεκτρικός μύλος, από την εταιρία Cecotec, εξάγει όλο το άρωμα σε λίγα δευτερόλεπτα και αξιοποιεί στο έπακρο κάθε κόκκο καφέ. Με κομψό σχεδιασμό από ανοξείδωτο ατσάλι, για να απολαύσετε τους καλύτερους καφέδες. Έχει μέγιστη ισχύ 150 W για να αλέσει τον καφέ σε δευτερόλεπτα και χάρη στα 17 επίπεδα ..
44,95€ 69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:44,95€