ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ημιμόνιμα

Ημιμόνιμα

Ημιμόνιμα Βερνίκια & Ακρυλικό Τζελ (Gel) Νυχιών Για Υπέροχα Νύχια 


Ψάχνεις την τέλεια απόχρωση σε ημιμόνιμο βερνίκι; Εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών για υπέροχα και λαμπερά ψεύτικα νύχια, με φυσικό αποτέλεσμα. Ανακάλυψε μια γκάμα από ημιμόνιμα βερνίκια και φτιάξε τα νύχια σου σαν επαγγελματίας, στο σπίτι! Τεράστια ποικιλία αποχρώσεων και υφών, φιλικά προς τα νύχια και εύκολα στην εφαρμογή.


Απόκτησε τώρα αυτά που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σου online σε απίθανες τιμές και προσφορές! Εξοπλίσου με τις αποχρώσεις που θες και φτιάξε το δικό σου εργαστήρι μανικιούρ πεντικιούρ στο σπίτι. 

Combo A55 Επαγγελματικός τροχός νυχιών MM2500 + Επαγγελματικό φουρνάκι νυχιών sun one + 2 ημιμόνιμα χρώματα qbd ΔΩΡΟ
Νέο
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: A55
Combo A55 Επαγγελματικός τροχός νυχιών MM2500 + Επαγγελματικό φουρνάκι νυχιών sun one + 2 ημιμόνιμα χρώματα qbd ΔΩΡΟΧαρακτηριστικάSUN ONE ΦΟΥΡΝΑΚΙ 48 WATT ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ( 365 & 405 NM)  ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΨΟΓΟ ΠΟΛΥΜΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ GEL - SOLID LAC ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:16,05€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD065
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 065 BLACK UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείτα..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD064
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 064 BLACK UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείτα..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD063
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 063 BLACK UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείτα..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD062
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 062 BLACK UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείτα..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD061
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 061 BLACK UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείτα..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD059
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 059 BLACK UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείτα..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD058
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 058 BLACK UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείτα..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD057
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 057 UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείται εύκο..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD056
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 056 UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείται εύκο..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD055
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 055 UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείται εύκο..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD054
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 054 UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείται εύκο..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD048
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 048 UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείται εύκο..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD046
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 046 UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείται εύκο..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: QBD045
QBD ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ Ν. 045 UV & LED 12MLΤο ημιμόνιμο βερνίκι QBD θα απογειώσει το στυλ σου, με μέγιστη διάρκεια ως και 1 μήνα. Το προϊόν αυτό σέβεται το φυσικό σας νύχι, χωρίς να θαμπώνει το χρώμα του, να ξεφλουδίζει και να προκαλεί φθορά.Πολυμερίζεται με λάμπα LED & UV και αφαιρείται εύκο..
4,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,63€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 68 (5 Σελ.)