ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ζυγαριές

Ζυγαριές Κουζίνας Ηλεκτρονικές Για Μετρήσεις Ακριβείας


Η ζυγαριά κουζίνας, είναι η τέλεια επιλογή για εσένα που βρίσκεσαι σε διατροφή ή για εσένα που θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των ποσοτήτων και των θερμίδων! Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα ανακαλύψεις μια συλλογή από ζυγαριές μαγειρικής, σε ηλεκτρονική ή ψηφιακή μορφή, που θα κάνουν την μαγειρική, μια διαδικασία «ακριβείας», μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια!

Κατασκευαστής: Media Wave Κωδικός Προϊόντος: MWS345
Η επιτραπέζια ηλεκτρονική ζυγαριά έχει μοντέρνο σχεδιασμό και είναι κατάλληλη για όσους εργάζονται σε εμπορικές δραστηριότητες που πρέπει να γνωρίζουν ακριβώς το βάρος των προϊόντων τους, αλλά και για οικιακή χρήση. Είναι ιδανική για να ζυγίζετε μικρά αντικείμενα με ελάχιστο βάρος 5 g έως μέγιστο βά..
39,95€ 69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:39,95€
Κατασκευαστής: Cecotec Κωδικός Προϊόντος: CEC-04116
Η ζυγαριά κουζίνας, από την εταιρία Cecotec, διαθέτει σύστημα 4 αισθητήρων μέγιστης ακρίβειας, ακόμη και 1 g, έτσι ώστε η ποσότητα των συστατικών στις συνταγές σας να είναι πάντα στο σωστό τους μέγεθος. Έχει μέγιστο βάρος 5 Kg, χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να ζυγίσετε μεγάλη ποσότητα συστατικών...
19,95€ 22,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,95€
Κατασκευαστής: Cecotec Κωδικός Προϊόντος: CEC-04142
Η ζυγαριά κουζίνας, από την εταιρία Cecotec, διαθέτει σύστημα 4 αισθητήρων μέγιστης ακρίβειας, ακόμη και 1 g, έτσι ώστε η ποσότητα των συστατικών στις συνταγές σας να είναι πάντα στο σωστό τους μέγεθος. Ο συμπαγής και αναδιπλούμενος σχεδιασμός της με φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ασφάλειας,..
19,95€ 29,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,95€