ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ατμοκαθαριστές

Ατμοκαθαριστές Χειρός Για Απολύμανση Κάθε Επιφάνειας


Οι ατμοκαθαριστές είναι το συνώνυμο για την απολύμανση. Σου παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις, κάνοντας τα ακάρεα σκόνης, που πυροδοτούν αλλεργίες, αλλά και τα επίμονα βακτήρια, να τραπούν σε φυγή από επιφάνειες στρωμάτων, ρούχων και από κάθε γωνιά του καναπέ σου. Ένας επαγγελματικός ατμοκαθαριστής ή μια πρακτική σφουγγαρίστρα ατμού θα σου χαρίσουν το υγιεινό και ποιοτικό περιβάλλον που σου αξίζει, γι’ αυτό επίλεξε μέσα από την μεγάλη ποικιλία ό,τι θα καλύψει τις ανάγκες σου!  

Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: ATM1050
Ο ατμοκαθαριστής, καθαρίζει και απολυμαίνει εύκολα και υγιεινά, χωρίς απορρυπαντικά και χημικά, ενώ δεν αφήνει άλατα ή σημάδια. Διαθέτει περιστρεφόμενο ακροφύσιο ατμού 360°, για μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις σας, ενδεικτική λυχνία λειτουργίας και παρέχει ..
39,95€ 59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Σκούπα Ατμοκαθαριστής 12 σε 1 για Όλες τις Επιφάνειες Σκούπα Ατμοκαθαριστής 12 σε 1 για Όλες τις Επιφάνειες
Εξαντλήθηκε
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: ATK-01
Καθαρίστε αποτελεσματικά και απολυμάνετε σε λίγα λεπτά με την δύναμη του ατμού τα πατώματά, τους τοίχους, τα χαλιά, τον φούρνο, τα τζάμια, τα είδη υγιεινής, τις ταπετσαρίες των επίπλων, τα παιχνίδια των παιδιών ακόμα και τα ρούχα σας. Η Σκούπα Ατμοκαθαριστής 12 σε ..
49,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,24€
Κατασκευαστής: Cecotec Κωδικός Προϊόντος: 11981
Ο ατμοκαθαριστής, από την εταιρία Cecotec, με μέγιστη ισχύ 1000 W καθαρίζει και απολυμαίνει με τέλεια αποτελέσματα. Καθαρίστε και απολυμάνετε γρηγορότερα κάθε τύπο επιφάνειας χάρη στην ισχυρή ροή συνεχούς ατμού 30 g / min και αφαιρέστε όλους τους τύπους ρύπων. Διαθέτει μέγιστη πίεση 3 Bar, δεξαμενή ..
39,95€ 71,96€
Χωρίς ΦΠΑ:39,95€
Κατασκευαστής: Bass Polska Κωδικός Προϊόντος: 28572
Ο ατμοκαθαριστής - σφουγγαρίστρα ατμού, από την εταιρία Bass Polska, καθαρίζει και απολυμαίνει σε βάθος με ατμό στους 110 °C. Επιτρέπει τον αποτελεσματικό οικολογικό καθαρισμό χωρίς χημικά καθαριστικά σε χαλιά, δάπεδα, παρκέ, λινέλαιο, πέτρα, μάρμαρο, και κεραμικές επιφάνειες. Η τριγωνική κεφαλή με ..
59,95€ 107,95€
Χωρίς ΦΠΑ:59,95€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)