ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Σετ Μαγειρικών Σκευών

Σετ Μαγειρικά Σκεύη: Αντικολλητικές Κατσαρόλες & Τηγάνια Σε Διάφορα Μεγέθη


Τα σετ κατσαρόλες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, περιλαμβάνουν μια εκλεπτυσμένη συλλογή από επώνυμα σετ από μαγειρικά σκεύη, που κάνουν την μαγειρική μια απολαυστική διαδικασία δημιουργίας. Ανακάλυψε αντικολλητικές κατσαρόλες σε προσφορά και δημιούργησε τις πιο λαχταριστές συνταγές, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς λεπτό για το καθάρισμα!

Κατασκευαστής: Royalty Line Κωδικός Προϊόντος: 21814
Το σετ, από την εταιρία Royalty Line, αποτελείται από μαγειρικά σκεύη, κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο, με μαρμάρινη αντικολλητική επίστρωση. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει 4 κατσαρόλες με 4 καπάκια, 2 τηγάνια και 4 αποσπώμενες λαβές σιλικόνης. Με άριστη κατανομή της θερμότητας, κατάλληλα για όλες τις..
149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:149,95€
Κατασκευαστής: Royalty Line Κωδικός Προϊόντος: 21985
Το σετ, από την εταιρία Royalty Line, αποτελείται από μαγειρικά σκεύη κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο υπό πίεση και μαρμάρινη επίστρωση για μέγιστη ανθεκτικότητα. Το αλουμίνιο επιτρέπει τη γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση του σκεύους και χάρη στα γυάλινα καπάκια μπορείτε να ελέγχετε το φαγητό χωρίς..
159,95€
Χωρίς ΦΠΑ:159,95€
Κατασκευαστής: Edenberg Κωδικός Προϊόντος: 20081
Το σετ, από την εταιρία Edenberg, αποτελείται από μαγειρικά σκεύη κατασκευασμένα από συμπιεσμένο αλουμίνιο, με εσωτερική αντικολλητική κεραμική μαρμάρινη επίστρωση, χωρίς PFOA. Ο ελαφρύς σχεδιασμός παρέχει εξαιρετική αγωγιμότητα θερμότητα και είναι ανθεκτικά στις γρατζουνιές και τις υψηλές θερμοκρασ..
139,95€
Χωρίς ΦΠΑ:139,95€
Κατασκευαστής: Smile Κωδικός Προϊόντος: 9457
Το σετ, από την εταιρία Smile, αποτελείται από μαγειρικά σκεύη κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας. Διαθέτουν πυρήνα πολλαπλών επιπέδων που παρέχει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, γυαλισμένη επιφάνεια, λαβές από ανοξείδωτο ατσάλι και πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.Το σετ περιλα..
79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:79,95€
Κωδικός Προϊόντος: BN5509
Το σετ μαγειρικών σκευών, από την εταιρία GEM, αποτελείται από μαγειρικά σκεύη κατασκευασμένα από αλουμίνιο, για να θερμαίνονται γρήγορα και ομοιόμορφα.Το σετ περιλαμβάνει:1 τετράγωνο τηγάνι 24 cm με καπάκι για μαγείρεμα στον ατμό1 στρογγυλό τηγάνι 25.4 cm με γυάλινο καπάκι1 τετράγωνη φριτέζα 24 cm ..
69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:69,95€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)