ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Μπλέντερ - Πολυκόφτες

Μπλέντερ Πολυκόφτες Για Smoothies, Κρέμες & Χυμούς Φρούτων & Λαχανικών


Εσύ ξέρεις τι κοινό έχουν τα μπλέντερ, ο ηλεκτρικός πολυκόφτης και το μούλτι χειρός; Είναι η σωτήρια λύση, για την τέλεια επεξεργασία των φρούτων και των λαχανικών, αλλά και για την εύκολη παρασκευή πολλών άλλων, όπως για smoothies (σμουθι), για βρεφικές τροφές, για λαχταριστή φρουτόκρεμα και για χυμούς!


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ανακαλύψεις μια ποικιλία από επαγγελματικά μπλέντερ, πολυκόφτες και multi χειρός φορητά και μίνι, για να επιλέξεις το επαγγελματικό εργαλείο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

Κατασκευαστής: H.Koenig Κωδικός Προϊόντος: LEO9
Το ηλεκτρικό μπλέντερ - πολυκόφτης, από την εταιρία H.Koenig, διαθέτει ισχύ 320 W και λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι εξοπλισμένο με 2 γυάλινα, μπολ, το ένα βαθμονομημένο χωρητικότητας 1 Lt και το άλλο με καπάκι για να αποθηκεύετε τα τεμαχισμένα τρόφιμα στο ψυγείο.Χαρακτηριστικά:Λεπίδες από ανο..
34,95€ 69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:34,95€
Κατασκευαστής: Emerio Κωδικός Προϊόντος: MC-122866.1
Ο πολυκόφτης, από την εταιρία Emerio, διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου 2000 mAh και γυάλινο δοχείο 1 Lt με αντιολισθητικό δακτύλιο σιλικόνης χωρίς BPA. Είναι εξοπλισμένος με 2 ταχύτητες, 4 αποσπώμενες λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι για γρήγορα και τέλεια αποτελέσματα και καπάκι για διατηρείτ..
39,95€ 59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:39,95€
Κατασκευαστής: Turbotronic Κωδικός Προϊόντος: TT-BG5
Με το ισχυρό μπλέντερ από την εταιρεία Turbotronic, με τη δύναμη των 1200 W δεν θα αντιμετωπίσετε καμία δυσκολία στην επεξεργασία οποιουδήποτε υλικού, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρό είναι, παίρνοντας πάντα επαγγελματικά αποτελέσματα. Θα αποτελέσει ιδανικό συμπλήρωμα στην κουζίνας σας, χάρη στον κομψό..
39,95€ 79,95€
Χωρίς ΦΠΑ:39,95€