ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Φριτέζες

Φριτέζες Αέρος & Λαδιού Για Οικιακή & Επαγγελματική Χρήση


Η ηλεκτρική φριτέζα αέρος είναι η ιδανική επιλογή, για εσένα που θέλεις να απολαμβάνεις όλες τις αγαπημένες σου τηγανητές νοστιμιές, που μέχρι τώρα ήταν απαγορευμένες! Ανακάλυψε επώνυμες επαγγελματικές φριτέζες αέρος για λαχταριστές τηγανητές πατάτες και όχι μόνο, που μαγειρεύουν χωρίς καθόλου λάδι ή με μόλις μια κουταλιά λάδι και θα σου προσφέρουν την επαγγελματική γεύση που πετυχαίνουν στα fast foods, αλλά με την υγιεινή προσέγγιση που αξίζεις να έχεις στην καθημερινότητα!

Κατασκευαστής: H.Koenig Κωδικός Προϊόντος: DFX300
Η ηλεκτρική φριτέζα H.Koenig χάρη στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας «Thermix» και ρυθμιζόμενο θερμοστάτη, εγγυάται μια ομοιόμορφη και ακριβής θερμοκρασία. Διαθέτει φίλτρο κατά της οσμής και σας επιτρέπει να μειώσετε τη μυρωδιά του τηγανίσματος. Είναι εύκολη στο καθαρισμό της, χάρη στο αφαιρούμενο ..
47,95€ 99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:47,95€
Κατασκευαστής: Emerio Κωδικός Προϊόντος: AF-122706
Η φριτέζα - πολυμάγειρας Smart Fryer, από την εταιρία Emerio, είναι μια πολυλειτουργική συσκευή που διευκολύνει το τηγάνισμα, το ψήσιμο στη σχάρα, ακόμη και το ψήσιμο χωρίς λάδι. Χάρη στη χωρητικότητα των 3 Lt μπορείτε να φτιάξετε έως 2 μερίδες πατάτες ταυτόχρονα. Η συσκευή προετοιμάζει τα τρόφιμα μ..
59,95€ 89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:59,95€
Κατασκευαστής: Gem Κωδικός Προϊόντος: BN3311
Η φριτέζα, από την εταιρία GEM, διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό με ανοξείδωτο περίβλημα και ισχύ 900 W. Είναι εξοπλισμένη με δοχείο λαδιού με αντικολλητική επίστρωση, ρυθμιζόμενη θερμοκρασία από  150 - 190 °C, αφαιρούμενο κάλυμμα με παράθυρο και έχει χωρητικότητα 1.5 Lt.Χαρακτηριστικά:Συμπαγής σχεδιασμός..
39,95€ 69,95€
Χωρίς ΦΠΑ:39,95€
Κατασκευαστής: MPM Κωδικός Προϊόντος: MFR-07
Η φριτέζα, από την εταιρία MPM, έχει χωρητικότητα λαδιού 1.4 Lt και αφαιρούμενο φίλτρο που απορροφά τις δυσάρεστες οσμές. Ο ρυθμιζόμενος θερμ