ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Κατσαρόλες

Αντικολλητικές Κατσαρόλες Για Ποιοτικό & Γρήγορο Μαγείρεμα


Οι κατσαρόλες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, περιλαμβάνουν μια μοναδική συλλογή από όλα όσα έχει ανάγκη η σύγχρονη νοικοκυρά και η κουζίνα της. Εδώ θα βρεις κατσαρόλες αντικολλητικές, ανοξείδωτες, αλλά ακόμα και ηλεκτρική κατσαρόλα, σε μοναδικά σχέδια και στυλ και σε σούπερ προσφορές!


Απόκτησε τώρα αυτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου και κράτα μόνο την έμπνευση για τη δημιουργία λαχταριστών πιάτων! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Κατασκευαστής: Royalty Line Κωδικός Προϊόντος: AKM-131
Η κατσαρόλα από την εταιρία Royalty Line, είναι κατασκευασμένη από χυτό αλουμίνιο και διαθέτει αντικολλητική επίστρωση μαρμάρου για να μαγειρεύετε άψογα μια μεγάλη ποικιλία φαγητών, ακόμα και χωρίς λάδι ή με ελάχιστο. Έχει χωρητικότητα 23.4 Lt, γυάλινο καπάκι με οπή απελευθέρωσης του ατμού, μη θερμα..
51,95€ 89,95€
Χωρίς ΦΠΑ:41,90€
Κατασκευαστής: Edenberg Κωδικός Προϊόντος: EB-8008
Η κατσαρόλα, από την εταιρία Edenberg, είναι κατασκευασμένη από συμπιεσμένο αλουμίνιο και διαθέτει κεραμική-γρανίτη αντικολλητική επίστρωση, χωρίς PFOA. Η κατσαρόλα έχει γυάλινο καπάκι με οπή απελευθέρωσης του ατμού, χωρητικότητα 4.5 Lt, είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες και πλένεται εύκολα. Η λαβ..
26,95€ 42,45€
Χωρίς ΦΠΑ:26,95€
Κατασκευαστής: Edenberg Κωδικός Προϊόντος: EB-8119
Η κατσαρόλα, από την εταιρία Edenberg, είναι κατασκευασμένη από συμπιεσμένο αλουμίνιο και διαθέτει αντικολλητική κεραμική μαρμάρινη επίστρωση, χωρίς PFOA. Η κατσαρόλα έχει γυάλινο καπάκι με οπή απελευθέρωσης του ατμού, διάμετρο 26 cm, χωρητικότητα 5.6 Lt, είναι κατάλληλη για όλες τις εστίες και πλέν..
24,95€ 33,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,95€