ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ρούχα Αδυνατίσματος

Κατασκευαστής: InnovaGoods Κωδικός Προϊόντος: GAGE
Το αθλητικό γιλέκο, από την εταιρία InnovaGoods, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αυξάνει τα αποτελέσματα της σωματικής άσκησης, καθώς αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος σας, ιδρώνετε περισσότερο, βοηθώντας στην εξάλειψη των λιπών και των τοξινών. Είναι εύκαμπτο, ελαστικό, άνετο και είναι κατασκευασμ..
9,95€ 19,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Μπλούζα Εφίδρωσης για Σύσφιξη και Τοπικό Αδυνάτισμα Large Μπλούζα Εφίδρωσης για Σύσφιξη και Τοπικό Αδυνάτισμα Large
-100 %
Κωδικός Προϊόντος: BN-181
Η μπλούζα εφίδρωσης, από την εταιρία GEM, είναι κατασκευασμένη από ελαστικό νεοπρένιο, αυξάνει την θερμοκρασία εσωτερικά δημιουργώντας 4 φορές μεγαλύτερη εφίδρωση με αποτέλεσμα την απώλεια πόντων και βάρους.Η μπλούζα βοηθάει το συγκεντρωμένο λίπος να καεί πολύ πιο γρήγορα και εύκολα ενώ ταυτόχρονα π..
9,95€ 0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Κατασκευαστής: Velform Κωδικός Προϊόντος: VSR001
Η ζώνη εφίδρωσης, από την εταιρία Velform, βασίζεται στην πρωτοποριακή λειτουργία της, η οποία δημιουργεί συνθήκες σάουνας στα σημεία που τις χρειάζεστε περισσότερο: στους άνω, μέσους, κάτω, πλάγιους κοιλιακούς, στην κοιλιά, στη μέση, στους γλουτούς, στην περιφέρεια, στους μηρούς και στην πλάτη, βοη..
69,95€ 129,95€
Χωρίς ΦΠΑ:69,95€
Κατασκευαστής: SPM Κωδικός Προϊόντος: DYN-505905909G
Ο κορσές μέσης, από την εταιρία SPM, είναι κατασκευασμένος από ύφασμα Neoprene, με άνετη απαλή αφή που ταιριάζει στο σώμα σας και δεν ερεθίζει το δέρμα σας. Έχει εξαιρετική αναπνοή και αντοχή στις οσμές και απορροφά τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια της άσκησης.Ο κορσές διατηρεί τη θερμότητα στην περιοχή ..
9,95€ 18,95€
Χωρίς ΦΠΑ:9,95€