ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Συσκευές

Συσκευές
Αποστειρωτής Μεταλλικών Αντικειμένων με Μικροσφαιρίδια Malatec Αποστειρωτής Μεταλλικών Αντικειμένων με Μικροσφαιρίδια Malatec
-100 %
Κωδικός Προϊόντος: M-182
Ο αποστειρωτής από την εταιρεία Malatec είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά και χρησιμοποιείται για την αποστείρωση μικρών μεταλλικών αντικειμένων και εργαλείων που χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, στο κομμωτήριο ή σε σαλόνι ομορφιάς, αλλά και στο σπίτι.Λειτουργεί με μικροσφαιρίδια, τα..
14,95€ 0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Προστατευτικό για Κότσι Dr. Lutaevono's LV-HVS Προστατευτικό για Κότσι Dr. Lutaevono's LV-HVS
-100 %
Κωδικός Προϊόντος: LV-183
Προστατευτικά για το κότσι κατασκευασμένα από TPR, με διαχωριστικό δαχτύλου για τους κάλους. Σας ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλεί η πίεση στο κότσι.Βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού κάλων στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, που προκύπτουν μετά από χτυπήματα κατά τη διάρκεια της άθλησης. Χαρακτηριστικά:..
3,95€ 0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,19€
Κατασκευαστής: Media Wave Κωδικός Προϊόντος: SPK-125
Το σετ, αποτελείται από 2 προστατευτικά για το κότσι, με διπλό διαχωριστικό δαχτύλου για τους κάλους. Είναι κατασκευασμένα από μαλακή σιλικόνη και σας ανακουφίζουν από τον πόνο που προκαλεί η πίεση στο κότσι και βοηθούν στην πρόληψη σχηματισμού κάλων στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, που προκύπτουν μετ..
2,95€ 4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:2,38€