ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Συσκευές Μασάζ

Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: VPB-44
Χαρακτηριστικό:Λειτουργίες 4-δόνησης: ελαφριά, μεσαία, αυτόματη και υψηλή. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για εναλλαγή μεταξύ κάθε λειτουργίας.Έξυπνος χρονοδιακόπτης: Ο έξυπνος χρονοδιακόπτης 10 λεπτών μπορεί να αποτρέψει την υπερβολική χρήση και να αποφύγει την καταστροφή της υγείας.Γρήγορη φόρτιση:..
49,90€ 149,90€
Χωρίς ΦΠΑ:40,24€
Κατασκευαστής: OEM Κωδικός Προϊόντος: shiatsu
Αποκτήστε τη Συσκευή Μασάζ Shiatsu , το χαλαρωτικό μασάζ σπίτι σας! Η τέχνη του Σιάτσου είναι Ιαπωνική και κυριολεκτικά σημαίνει “πίεση των δακτύλων”.Το Shiatsu προάγει τη γενική ευημερία και έχει χαλαρωτικό αποτέλεσμα. Το μασάζ Shiatsu “Songen” σας δίνει μια πολύ ευχάριστη εμπειρία μασάζ. Οι ευχάρι..
29,90€
Χωρίς ΦΠΑ:24,11€
Κατασκευαστής: Camry Κωδικός Προϊόντος: CR-2174
Η ηλεκτρική συσκευή υδρομασάζ ποδιών, από την εταιρία Camry, διαθέτει αναδιπλούμενο σχεδιασμό και είναι ιδανική για θεραπείες χαλάρωσης και θεραπευτικού μασάζ σε κουρασμένα πόδια. Επιτρέπει διαφορετικούς τύπους μασάζ, όπως το μασάζ με φυσαλίδες που μειώνει την κούραση των ποδιών και λειτουργία mini ..
39,95€ 59,95€
Χωρίς ΦΠΑ:32,22€
Κατασκευαστής: Cenocco Κωδικός Προϊόντος: CC-9059
Η ασύρματη επαναφορτιζόμενη πολυλειτουργική συσκευή μασάζ, από την εταιρία Cenocco, είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, για αντοχή και αποτελεσματικότητα, παρέχοντας παράλληλα μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Ιδανική για αθλητές και για εκείνους που απλά θέλουν να χαλαρώσουν, καθώς βοηθά..