ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Σετ Περιποίησης Βλεφαρίδων Lash Lift Mini kit

Σετ Περιποίησης Βλεφαρίδων Lash Lift Mini kit
Σετ Περιποίησης Βλεφαρίδων Lash Lift Mini kit

Σετ Περιποίησης Βλεφαρίδων Lash Lift Mini kit

Φανταστικό σετ για περμανάντ βλεφαρίδων, η διαδικασία του styling βλεφαρίδων μεταμορφώνει το βλέμμα σας σε γοητευτικό και δραστήριο.

Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό, υγιεινό και διαρκεί.

Για επαγγελματική ή οικιακή χρήση.

Εγχειρίδιο προϊόντος:

1, η πρώτη δόση (σιδερώστρα): η ειδική φόρμουλα δεν είναι ερεθιστική, μπορεί να κάνει τις βλεφαρίδες να καμπυλώνουν φυσικά.

2, η δεύτερη δόση (σταθεροποιητικός παράγοντας): μπορεί να κρατήσει τις βλεφαρίδες μπούκλες για περίπου τρεις μήνες.

3, η τρίτη δόση (θρέφει): μπορεί να ενυδατώσει και να διατηρήσει τις βλεφαρίδες, να κάνει τις βλεφαρίδες να επιστρέψουν στην ελαστικότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από ζεστό ή συνηθισμένο.

4, ο τέταρτος παράγοντας (καθαριστικό): μπορεί εύκολα να αφαιρέσει την κόλλα που συνδέεται με το μάτι.

5, φιλμ βλεφαρίδων: σχεδιασμός υλικού σιλικόνης, 3 είδη μπορούν να αλλάξουν τις βλεφαρίδες σύμφωνα με διαφορετικές γωνίες και εύκολο στη χρήση.

6, ειδική κόλλα για βλεφαρίδες: η ειδική φόρμουλα έχει καλό ιξώδες, πλένεται, εύκολη στη χρήση.

 Χρήση 

1. Καθαρίστε πρώτα τα μάτια (μην έχετε λάδι πάνω), για να μην επηρεάσετε το αποτέλεσμα των βλεφαρίδων.

2. Απλώστε μια ειδική ποσότητα κόλλας στο φιλμ και στα βλέφαρα και μετά κολλήστε το φιλμ κατά μήκος της ρίζας των άνω βλεφαρίδων στο πρόσωπο του ματιού. [Εάν χρειάζεται, αποτρέψτε το να σηκωθεί η μεμβράνη και στις δύο άκρες και εφαρμόστε ειδική κόλλα για να ενισχύσετε την πρόσφυση].

3, η επιφάνεια του φιλμ και οι βλεφαρίδες επικαλύπτονται με ένα στρώμα κόλλας για βλεφαρίδες. Μετά το μισό στέγνωμα, χρησιμοποιήστε ένα μικρό μπαστούνι από μπαμπού για να κάνετε τις βλεφαρίδες μία μία στο χαρτί. 

4. Απλώστε την πρώτη δόση [πικραλίδα] στη μεμβράνη με ένα βαμβάκι και περιμένετε 15 λεπτά [με μια μεμβράνη για καλύτερο αποτέλεσμα].

5, με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε δεύτερη δόση [διορθωτική ουσία] στη μεμβράνη, περιμένετε 10 λεπτά [καλύψτε καλύτερα με πλαστική μεμβράνη].

6. Βουτήξτε την τέταρτη δόση [καθαριστικό] με μια μπατονέτα για να καθαρίσετε τις βλεφαρίδες από το φιλμ. Η δράση είναι ελαφριά για να αποφύγετε το σχίσιμο των βλεφαρίδων.

7. Αφού καθαρίσετε τα μάτια, χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για να πάρετε μια τρίτη δόση θρεπτικού παράγοντα. Εφαρμόστε βλεφαρίδες για να θρέψετε τις βλεφαρίδες και να επαναφέρετε την ελαστικότητα και τη λάμψη.

Προφυλάξεις

1. Εάν οι βλεφαρίδες είναι πιο σκληρές ή η πρώτη κρύα περμανάντ, φροντίστε να καλύψετε τα μάτια με μια ζεστή πετσέτα για περίπου πέντε λεπτά και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη μπατονέτα για να πάρετε την πρώτη δόση (σιδερώστρα) για να μαλακώσετε τις βλεφαρίδες και να τις διευκολύνετε. να εμμείνω στην ταινία.

2. Μετά τη λήψη της πρώτης ή της δεύτερης δόσης της μπατονέτας, δεν μπορεί ποτέ να αναμειχθεί και να χρησιμοποιηθεί. Διαφορετικά, δεν μπορεί να επιτευχθεί το φαινόμενο curling και προκαλείται η αστοχία.

3, εάν κάθε παράγοντας εισέλθει κατά λάθος στο μάτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνητά δάκρυα ή αποσταγμένο νερό για να το καθαρίσετε.

 4, την επόμενη μέρα μετά το ζεστό μπορεί να κάνει μόνο τη φροντίδα του δέρματος στον ατμό του προσώπου, έτσι ώστε να μην βλάψει την μπούκλα.

5. Φροντίστε να σφίξετε το καπάκι μετά τη χρήση και να το αποθηκεύσετε σε δροσερό μέρος.

6. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ενόχληση κατά τη χρήση, σταματήστε να το χρησιμοποιείτε αμέσως, πλύνετε το με ζεστό νερό και συνεχίστε να έχετε ιατρική βοήθεια.

  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κατασκευαστής OEM
  • Κωδικός Προϊόντος LA-808
  • SKU: LA-808
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,02€