ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Χύτρες Ταχύτητος

Χύτρες Ταχύτητας 4lt, 5lt & 7lt Σε Ασυναγώνιστες Προσφορές


Η χύτρα ταχύτητας, είναι ένα απαραίτητο μαγειρικό σκεύος, αφού μειώνει την διαδικασία του μαγειρέματος και παράλληλα προσφέρει λαχταριστό και καλομαγειρεμένο αποτέλεσμα, σε κάθε είδους κρέατος.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα ανακαλύψεις χύτρες ταχύτητος με διαφορετικές χωρητικότητες, όπως 4Lt, 5Lt ή 7lt σε μοναδικές προσφορές! Απόκτησε τώρα αυτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου, με την εγγύηση κορυφαίων και επώνυμων brands!  

Κατασκευαστής: XSQUO Κωδικός Προϊόντος: OBP-VT241
Η χύτρα ταχύτητας, από την εταιρία XSQUO, είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό χυτό αλουμίνιο, με εσωτερική αντικολλητική επίστρωση, παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες μαγειρέματος και προσαρμόζεται τέλεια στην κουζίνα σας. Έχει χωρητικότητα 5 Lt, πάτο πολλαπλών στρωμάτων, καπάκι από σκληρυμένο γυαλί με ε..
49,95€ 99,95€
Χωρίς ΦΠΑ:49,95€
Κατασκευαστής: MPM Κωδικός Προϊόντος: MGS-07
Η χύτρα ταχύτητας, από την εταιρία MPM, είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και έχει χωρητικότητα 7 Lt. Η διαδικασία μαγειρέματος πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας την πίεση που δημιουργείται στο εσωτερικό και την ταχεία αύξηση της θερμοκρασίας. Είναι εξοπλισμένη με χρονοδιακό..
89,95€ 159,95€
Χωρίς ΦΠΑ:89,95€
Κατασκευαστής: Smile Κωδικός Προϊόντος: MGS-09
Η χύτρα ταχύτητας, από την εταιρία Smile, είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, παρέχει τις βέλτιστες συνθήκες μαγειρέματος και προσαρμόζεται τέλεια στην κουζίνα σας. Έχει χωρητικότητα 7 Lt, πολυεπίπεδο πάτο, καπάκι για χρήση με το ένα χέρι με ασφαλές σύστημα κλεισίματος..
79,95€ 149,95€
Χωρίς ΦΠΑ:79,95€
Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)